×

Seminar online

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
meet.google.com/tvd-izvh-mvq

“Epidemia e koronavirusit. E para apo e fundit e këtij fillim shekulli?"


Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon Seminarin online: “Epidemia e koronavirusit. E para apo e fundit e këtij fillim shekulli?", në datën 26 maj, 2021, ora 15:00, në platformën Google Meet meet.google.com/tvd-izvh-mvq

Seminari është një iniciativë e Departamentit për Vlerësimin Kimik-Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave të Fakultetit të Farmacisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në kuadër të “Ditës Botërore kundër Defekteve të Lindjes.

Do të referojë Prof. Orlando Armignacco, Drejtor Mjekësor i Spitalit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.


Na ndiqni