×

Takim informues online për Fakultetin e Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale

Data
2020/07/23
Inizio alle
11:00 AM
Fine alle
12:30 PM

 

Dr. Klodian Muço dhe koordinatorja Bardha Karra e Fakultetit të Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale do të jenë në dispozicionin tuaj në një takim online ditën e enjte, 23 korrik 2020, ora 11:00 - 12:30, per t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve rreth Programit të Studimit në Ekonomi Biznes.

Seguici su