×

UKZKM vjen në qytetin tënd - Takim me maturantët e Durrësit

Data
2020/02/19
Inizio alle
13:00 PM
Fine alle
15:00 PM

Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" mirëpret maturantët në qytetin e Durrësit në 19 shkurt 2020, në një takim informues mbi programet e studimit: Mjekësi, Odontoiatri dhe Proteza Dentare, Fizioterapi, Infermieristikë, Farmaci, Ekonomi dhe Arkitekturë. Takimi do të nisë në orën 13.00 dhe do të mbahet pranë Muzeut Arkeologjik.

Seguci su