×

UKZKM vjen në qytetin tënd - Takim me maturantët e Elbasanit

Data
2020/02/18
Inizio alle
13:00 PM
Fine alle
14:00 PM

Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" mirëpret maturantët në qytetin e Elbasanit në 18 shkurt 2020, në një takim informues mbi programet e studimit: Mjekësi, Odontoiatri dhe Proteza Dentare, Fizioterapi, Infermieristikë, Farmaci, Ekonomi dhe Arkitekturë. Takimi që do të nisë në orën 13.00, do të mbahet pranë Selisë së Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në Elbasan.  

Seguci su