×

ZKM-FEST - 31 Anniversario

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
Unizkm

Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë organizon në datën 29 Prill festën e shumëpritur nga studentët dhe stafi akademik i UKZKM që celebron ditën e themelimit të vetë fondacionit.


Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë organizon në datën 29 Prill festën e shumëpritur nga studentët dhe stafi akademik i UKZKM që celebron ditën e themelimit të vetë fondacionit.
Kampusi ynë universitar do të kumbojë nga muzika dhe jehona e argëtimit duke nisur nga ora 16.00 e pasdites.
Pasditen e 29 prillit, sipas traditës, do të shpërndahen bursat e merituara të studimit për studentët tanë.

Ju presim të festojmë së bashku, 29 Prill 2024!


Na ndiqni