×

9 Maj 2024 - Dita e Evropës

Sot Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” që ka sjellë edukimin e standardeve evropiane në Shqipëri, celebroi me nderim Ditën e Evropës, 9 Maj.


Sot Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” që ka sjellë edukimin e standardeve evropiane në Shqipëri, celebroi me nderim Ditën e Evropës, 9 Maj.

Presidenti i Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë, Profesorë, studentët dhe stafi drejtues i Universitetit dhe Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, nderuan për disa minuta himnin e Evropës nën valevitjen e flamujve të Bashkimit Evropian.

20 vjet në Evropë!


Na ndiqni