×

Arkitektura Bashkëkohore Italiane: Konferencë me Dario Costin në UNIZKM

U zhvillua në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” takimi i tretë i ciklit të konferencave Talks@UNIZKM_2024, Arkitektura Italiane Bashkëkohore. Nën kujdesin e Prof. Fabio Capanni, Dekan i Fakultetit të Shkencave të Aplikuara të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe i Ark. PhD Roberto Bosi, anëtar i Departamentit të Arkitekturës, konferenca me titull Dario Costi Studio MC2AA "Architettura come forma di vita”.


U zhvillua në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” takimi i tretë i ciklit të konferencave Talks@UNIZKM_2024, Arkitektura Italiane Bashkëkohore. Nën kujdesin e Prof. Fabio Capanni, Dekan i Fakultetit të Shkencave të Aplikuara të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe i Ark. PhD Roberto Bosi, anëtar i Departamentit të Arkitekturës, konferenca me titull Dario Costi Studio MC2AA "Architettura come forma di vita”. I ftuari Dario Costi, Profesor në Universitetin e Parmës dhe Arkitekt, u tregoi studentëve dhe të pranishmëve përvojën dhe rolin e tij në atë që tani e përkufizojmë si Arkitektura Italiane Bashkëkohore. Konferenca ishte një hapësirë edukative dhe profesionale për të shkëmbyer mendime dhe për të përfituar nga perspektivat që e bëjnë arkitekturën një nga shkencat më emocionuese të zhvillimit njerëzor dhe urban.

Faleminderit për pjesëmarrjen!


Na ndiqni