×

Casting për spotin e ri promovues të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"

Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" po përgatit reklamën e re promovuese të Universitetit dhe jetës dinamike brenda kampusit tonë. Nëse dëshiron të jesh pjesë e subjektit të kësaj reklame dhe protagonist në sheshxhirim, të mirëpresim në datat 13-14 qershor 2024 nga ora 10:30 – 13:00 ne Aula B2.


Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" po përgatit reklamën e re promovuese të Universitetit dhe jetës dinamike brenda kampusit tonë. Nëse dëshiron të jesh pjesë e subjektit të kësaj reklame dhe protagonist në sheshxhirim, të mirëpresim në datat 13-14 qershor 2024 nga ora 10:30 – 13:00 ne Aula B2.
Një grup televiziv do të bëjë përzgjedhjen e vajzave dhe djemve që janë pasaporta jonë më e mirë për standarded evropiane që ofrojmë në arsim.


Na ndiqni