×

Panairi i BE-së: Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" Feston Ditën e Europës në Tiranë

Në kuadër të “Ditës së Evropës”, në datë 9 Maj 2024, u organizua në Tiranë, në sheshin Italia “EU Fair’, nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri.


Në kuadër të “Ditës së Evropës”, në datë 9 Maj 2024, u organizua në Tiranë, në sheshin Italia “EU Fair’, nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri. Në stendën e projekteve të programit Erasmus Plus, të financuara nga BE, mori pjesë dhe Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë. Kordinatorja e projektit Jean Monnet Module-PHARM-EU, Prof. Assoc. Malvina Hoxha, mori pjesë në panair për promovimin e rezultateve të deritanishme të arritura nëpermjet zbatimit të projektit PHARM-EU. Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri përshëndeti arritjet e Universiteteve në projektet e fituara në kuadër të Programit Erasmus Plus.


Na ndiqni