×

Rektori Bruno Giardina mbi menaxhimin social të pandemisë Covid-19

...


Gjatë fjalës së tij, në hapje të seminarit ndëruniveristar “Kurba epidemike dhe menaxhimi i rrezikut klinik”, Rektori i Universitetit Katolik ZKM, Prof. Bruno Giardina duke iu referuar menaxhimit dhe mësimeve që do të nxirren nga pandemia Covid – 19, ndër të tjera nënvizoi se: “Ky fatkeqësisht, është një model eksperimental që nxjerr mirë në pah se cilat janë karakteristikat organizative që absolutisht duhen përmirësuar, se cilat janë karakteristikat njerëzore që na japin garanci për ta kaluar këtë krizë dhe se cili lloj organizimi duhet të mbizotërojë mbi gjithçka. Pa lënë mënjanë anën njerëzore, përkundrazi duke e renditur atë krye të çfarëdolloj veprimtarie që bëjmë”.

Na ndiqni