×

Fakulteti i Ekonomisë fiton konkursin e lojës virtuale të Bursës.

...


Fakulteti i Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale është klasifikuar i pari në konkursin, organizuar nga Instituti Gjerman Sparkassenstiftung me titull "Stock Market Learning". Kjo është hera e parë që Shqipëria merr pjesë në këtë konkurs ndërkombëtar përmes 100 studentëve, të ndarë në grupe të ndryshme, nga 20 universitete publike dhe private në vend.

Falë profesorëve drejtues të ekipit të fakultetit, Prof. Mauro Bisceglia dhe Ermela Kripa, studentët Egi Kazani,  Megan Luca dhe Doris Vila kanë fituar një çmim në para (750 euro) dhe mundësinë për të kryer një praktikë pranë Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare. 


Na ndiqni