×

Diplomimi në Programin e Studimit Mjekësi e Përgjithshme

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”  u mbyll me sukses mes shumë emocionesh një rrugë e gjatë, e lodhshme, e mbushur me sfida, por shumë e bukur dhe plot emocion.


Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”  u mbyll me sukses mes shumë emocionesh një rrugë e gjatë, e lodhshme, e mbushur me sfida, por shumë e bukur dhe plot emocion.

Studentët tanë u diplomuan në Mjekësi, duke marrë mbi vete statusin e mjekut.

Ju urojmë suksese!

Ne në UKZKM jemi shumë krenarë për ju dhe e ndoqëm me vëmendje dhe përkushtim rrugën tuaj. 

Suksese mjekëve tanë të rinj Katerina Baba, Renato Lamaj, Mario Dhano, Shesine Ndreu, Igli Llubani, Federica Vultaggio, Sindi Uruçi, Desara Plepi. 

UKZKM, jemi më të mirët!


Na ndiqni