×

OPEN DAY - 13 PRILL 2024 - Mirko

Mirko është një nga qindra studentët tanë që po kryen Programin e Studimit në Odontoiatri dhe Proteza Dentare.


Mirko është një nga qindra studentët tanë që po kryen Programin e Studimit në Odontoiatri dhe Proteza Dentare.
Në një mesazh të dedikuar për rrjetet tona sociale ai fton maturantët të bëhen pjesë e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Ndiqni mesazhin e tij, shënoje datën 13 Prill, mundësinë për diplomë ndërkombëtare e ke shumë pranë.

Maturantë ju presim në OPEN DAY, në prill 2024!
UKZKM, jemi më të mirët!

Na ndiqni