×

Diplomime në Ekonomi

...


Studentët Klevis Alia, Klea Dautaj, Rozana Ruçi dhe Kristi Volaj të Fakultetit të Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale mbrojtën tezën e diplomës në degën Ekonomi Ndërmarrjeje përpara komisionit, përmes telematikës.

Urime të diplomuarëve në Ekonomi Ndërmarrjeje!


Na ndiqni