×

Të dashur maturantë, ju ftojmë në aktivitetin OPEN DAYS ONLINE.


Keni dëshirë të njiheni me programet e studimit, me profesorët dhe koordinatorët tuaj të ardhshëm?

Të takoni studentët dhe të dëgjoni mbi jetën studentore në kampus?

Të njihni ish-studentët dhe karrierën e tyre të suksesshme post-universitare?

Në maj, do të hapim dyert e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në formë virtuale.

 9 MAJ 2020 - Mjekësi, Infermieri, Fizioterapi

16 MAJ 2020 - Odontoiatri dhe Proteza Dentare, Farmaci                                          

23 MAJ 2020 - Ekonomi, Arkitekturë    

Në përfundim të aktivitetit do të ketë surpriza dhe dhurata për maturantët pjesëmarrës. 

Për te marrë pjesë plotësoni shprehjen e interesit në: Shprehja e interesit

Ju mirëpresim!

Seguci su