×

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” së shpejti në qytetin tuaj

Të dashur maturantë, universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” do të jetë pjesë e panairit “Work & Study” nga data 26 shkurt deri më 04 prill 2024 në qytetet: Dibër, Shkodër, Krujë, Lezhë, Kavajë, Berat, Durrës, Sarandë, Gjirokastër, Elbasan, Korçë, Pogradec, Fier, Lushnjë, Vlorë, dhe Tiranë.


Të dashur maturantë,

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” do të jetë pjesë e panairit “Work & Study” nga data 26 shkurt deri më 04 prill 2024 në qytetet:
Dibër, Shkodër, Krujë, Lezhë, Kavajë, Berat, Durrës, Sarandë, Gjirokastër, Elbasan, Korçë, Pogradec, Fier, Lushnjë, Vlorë, dhe Tiranë.

Na vizitoni në stendën UKZKM dhe merrni informacione mbi Programet e Studimit, Bursat, Konkursin e Maturantëve si edhe për t’u njohur me koordinatorët, profesorët dhe studentët.

Ju mirëpresim!


Na ndiqni