×

Marrëveshje me universitetet

Marrëveshje me universitete italiane & shqiptare


Marrëveshje me universitete italiane

 • Universiteti i Foggias
 • Universiteti i Aquilas
 • Universiteti i Romës "Tor Vergata"
 • Universiteti i Barit "Aldo Moro"
 • Universiteti i Firences
 • Universiteti Katolik i Zemrës së Shenjtë, Universiteti i Barit, Universiteti i Firences, Universiteti i Milanos Biccoca, Universiteti i Trieste-s, Këshilli Kombëtar i Ekonomisë dhe Punës në Itali
 • Universiteti i Barit Aldo Moro
 • Universiteti i Pizës
 • Universiteti Maria Ss, Assunta (LUMSA), Romë
 • Universiteti Katolik i Zemrës së Shenjtë të Milanos
 • (marrëveshje formimi dhe orientimi - gjuha italiane)
 • Universiteti i Cambridge (Cambridge English Language Assessment)
 • Universiteti i Ekonomisë i Kraków - Erasmus +
 • Universiteti i Veronës - Erasmus +

Marrëveshje me universitete shqiptare

 • Universiteti “Luigj Gurakuqi” i Shkodrës
 • Universiteti Teknologjik i Vlorës
 • Universiteti Politeknik i Tiranës
 • Universiteti “Fan Noli” i Korçës
 • Universiteti "Eqerem Çabej" i Gjirokastrës
 • Universiteti “Aleksandër Moisiu” i Durrësit
 • Universiteti i Mjekësisë, Tiranë
 • Universiteti Bujqësor i Tiranës
 • Kolegji Universitar "Logos" i Tiranës
 • Universiteti i Tiranës
Na ndiqni