×

Frymëzuar nga “Vëllezër të gjithë”, një ambjent pune solidar.

Këshilli Baritor UKZKM organizon konferencën me temë: “Frymëzuar nga VËLLEZËR TË GJITHË, një ambjent pune solidar.”


Tema ka në qendër Enciklikën e Papa Franceskut mbi vëllazërimin dhe miqësinë shoqërore.

Konferenca do të zhvillohet më 23 qershor 2021, ora 15.00, në Aula Magna të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Na ndiqni