×

Takimet Alumni

"L'Orizzonte internazionale e albanese delle Cure Palliative e Simultanee" është tema e Tryezës së Rrumbullakët të organizuar nga Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, më datë 19 janar 2024.


"L'Orizzonte internazionale e albanese delle Cure Palliative e Simultanee" është tema e Tryezës së Rrumbullakët të organizuar nga Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, më datë 19 janar 2024.
Ky event vjen pas aktivitetit “ALUMNI REUNION” dhe relatorët kryesorë ishin të diplomuarit tanë, të cilët ndanë mendimet e tyre mbi kujdesin paliativ.
Tryeza e Rrumbullakët u drejtua nga Prof. Bruno Zappacosta, Dekan i Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Katolik " Zoja e Këshillit të Mirë ".
Relatorë:
Prof. Maria Grazia De Marinis, Profesoreshë e Shkencave Infermieristike, Drejtoreshë e Hospisit të Fondacionit Poliklinik dhe të Kampusit Universitar Bio-Mjekësor;
Dr. Trëndafile Korri, Programi i Studimit “Mjekësi dhe Kirurgji”;
Dr. Enkeleda Gjini, PhD, Fakulteti i Mjekësisë dhe Kirurgjisë, Programi i Studimit “Infermieristikë”;
Dr.Albana Përgjini, Fakulteti i Mjekësisë dhe Kirurgjisë, Programi i Studimit “Fizioterapi”.
Faleminderit për pjesëmarrjen!

Na ndiqni