×

Amela Muca - Odontoiatri

Amela Muca e filloi karrierën e saj universitare në UKZKM duke u diplomuar në vitin 2011 në "Odontoiatri dhe Proteza Dentare". Më pas, përfundoi studimet Master në “Stomatologji Ruajtëse dhe Estetike" në Universitetin La Sapienza të Romës.


Amela Muca e filloi karrierën e saj universitare në UKZKM duke u diplomuar në vitin 2011 në "Odontoiatri dhe Proteza Dentare". Më pas, përfundoi studimet Master në “Stomatologji Ruajtëse dhe Estetike" në Universitetin La Sapienza të Romës. Në vitin 2016 përfundoi Doktoratën në "Sëmundjet e Skeletit dhe Cranio-Faciale. Sëmundjet Odonto-Stomatologjike" në Fakultetin e Mjekësisë dhe Stomatologjisë në Universitetin La Sapienza të Romës me temën "Ngarkesa e menjëhershme jo okluzive e implanteve post-ekstraktimit versus vendosjes së vonuar të implanteve të vetme në vendet e ruajtura tashmë në nofullën e sipërme të përparme: provë klinike e randomizuar dhe e kontrolluar”.

Amela filloi të ushtrojë profesionin e saj që nga viti 2009, në klinika të ndryshme si në Shqipëri ashtu edhe në Itali. Aktualisht ajo punon në klinikën e saj dentare në Tiranë.

Na ndiqni