×

Seminar: “Alessandro Manzoni e I PROMESSI SPOSI in Albania”

Do të zhvillohet më 19 tetor 2023 ora 15.00-17.00 Seminari me temë: “Alessandro Manzoni e I PROMESSI SPOSI in Albania”, organizuar nga Qendra Universitare e Gjuhëve e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës, Tiranë.


Do të zhvillohet më 19 tetor 2023 ora 15.00-17.00 Seminari me temë: Alessandro Manzoni e I PROMESSI SPOSI in Albania, organizuar nga Qendra Universitare e Gjuhëve e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës, Tiranë.  Të interesuarit mund ta ndjekin në prezencë (Aula Magna, Godina “Casa Rossa”, Universiteti Katolik ZKM) dhe online (link: https://meet.google.com/sgp-obuv-ttk?hs=122&authuser=0). Eventi është pjesë e programit të edicionit të XXIII të Javës së Gjuhës Italiane në Botë. Gjatë Seminarit do t’i dorëzohet Biblotekës “Fr. P. Ruatti” të UKZKM-së botimi “I Promessi Sposi” i vitit 1840 (La Quarantana).

Përshëndetje:
Fr. Ruggero Valentini, President Fondacioni ZKM
Prof. Leonardo Palombi, Rektor UKZKM
Dott. Alessandro Ruggera, Drejtor IIC, Tiranë

Relatorë:
Dott. Alessandro Zaccuri
Prof.ssa Giulia Raboni
Prof.ssa Irena Ndoci

Moderatorë:
Natalina Hoti, Alessandro Zaccuri

Të interesuarit do të pajisen me dëshmi pjesëmarrjeje.

Kontakte:
e-mail: [email protected]
tel: 069 705 92 92


Na ndiqni