×

Kurse të gjuhës italiane intensive ose 3 herë në javë

Për t’u regjistruar kontaktoni +355 69 21 01 756 / [email protected]


Qendra Universitare të Gjuhëve fton maturantët që dëshirojnë të ndjekin studimet e larta pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe njëkohësisht të gjithë ata që synojnë të mësojnë apo përmirësojnë gjuhën italiane të përzgjedhin midis kurseve në klasë me tarifë të plotë ose kurseve online të cilat ofrohen me 15% ulje.

Për t’u regjistruar kontaktoni +355 69 21 01 756 / [email protected]

Ju mirëpresim!

Na ndiqni