×

Different aspects of inequality

CESPIC organizoi tryezën e rrumbullakët “Different aspects of inequality”, më 10 Maj 2022


Më 10 maj CESPIC tryezën e rrumbullakët “Different aspects of inequality”, tema kryesore e këtij takimi ishte trajtimi i çështjeve të pabarazisë nga këndvështrime të ndryshme. Kemi kënaqësinë të ndajmë disa fotografi nga ky event dhe falënderojmë edhe një herë te ftuarit tanë.

Relatorët:

  • Prof. Stéphane Mussard, Universiteti i Nimes
  • Prof. Raffaele Lagravinese, Universiteti i Barit “Aldo Moro”
  • Prof. Giuseppe Coco, Universiteti i Firences

Na ndiqni