×

Emergjencat

Siguria e studentëve, stafit dhe vizitorëve tanë ka rëndësi parësore për Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.


Siguria e studentëve, stafit dhe vizitorëve tanë ka rëndësi parësore për Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Siguria për parandalimin e çdo emergjence është në kushte optimale në të gjithë universitetin.  Çdo godinë e kampusit tonë është e pajisur me dalje emergjence, filtra zjarri të cilat mundësojnë mospërhapjen e tij, hidrantë uji etj.
Gjithashtu sistemet e alarmit janë në çdo ambient të UKZKM me qëllim që të bëhet evakuimi i personave në mënyrë sa më të shpejtë dhe të sigurtë nëse ka raste të tilla.

Na ndiqni