×

Eni Tutulaku - Odontoiatri

Eni Tutulaku u diplomua në korrik të vitit 2011 në "Odontoiatri dhe Proteza Dentare" në UKZKM. Në prill të vitit 2012 ajo u regjistrua në programin 1-vjeçar pasuniversitar në "Progreset në teknologjinë dhe kirurgjinë orale në implantologji dhe kirurgji orale" në Universitetin "Tor Vergata" në Romë.


Eni Tutulaku u diplomua në korrik të vitit 2011 në "Odontoiatri dhe Proteza Dentare" në UKZKM. Në prill të vitit 2012 ajo u regjistrua në programin 1-vjeçar pasuniversitar në "Progreset në teknologjinë dhe kirurgjinë orale në implantologji dhe kirurgji orale" në Universitetin "Tor Vergata" në Romë. Ajo aktualisht është duke përfunduar studimet e doktoratës në "Sëmundjet Skeletore, Kranio-Faciale dhe të Gojës" në Departamentin e Stomatologjisë dhe Shkencave Maxillofaciale në Universitetin e Romës "La Sapienza" me temën "Implantologjia dhe Protezat".

Në vitin 2014 u kthye në Shqipëri, ku u punësua si Drejtore Teknike në klinikën e një spitali privat, ku punoi deri në vitin 2018.

Sot Eni ka qendrën e saj stomatologjike të pajisur me laborator odontoteknik, përfshirë edhe "Imperial Dental Center", ku punon kryesisht me implantologji dhe proteza dentare, si dhe shërbime të tjera të rëndësishme stomatologjike.

Na ndiqni