×

Eriold Dodaj - Odontoiatri

Eriold Dodaj e filloi karrierën e tij universitare në UKZKM, duke u diplomuar në vitin 2010 në "Odontoiatri dhe Proteza Dentare", me titullin Master në “Ortonjatodonci" në vitin 2017 në UKZKM dhe më pas përfundoi edhe një Master të nivelit të dytë në "Implanto- Proteza Orale ”në Universitetin e Pizës, në Itali.


Eriold Dodaj e filloi karrierën e tij universitare në UKZKM, duke u diplomuar në vitin 2010 në "Odontoiatri dhe Proteza Dentare", me titullin Master në “Ortonjatodonci" në vitin 2017 në UKZKM dhe më pas përfundoi edhe një Master të nivelit të dytë në "Implanto- Proteza Orale ”në Universitetin e Pizës, në Itali.

Erioldi e ushtron profesionin e tij që nga viti 2009 në klinika të ndryshme. Ai aktualisht punon në Klinikën e tij të Stomatologjisë në Tiranë dhe si instruktor i kirurgjisë orale dhe implantologjisë në kompani të ndryshme në Shqipëri dhe Gjermani.

 

Na ndiqni