×

Genadi Mero - Mjekësi

Genadi Mero: filloi karrierën e tij universitare në UKZKM duke u diplomuar me notë maksimale në vitin 2012 në "Mjekësi dhe Kirurgji". Përfundoi Specializimin në Kirurgji në Arnsberg të Gjemanisë.


Genadi Mero: filloi karrierën e tij universitare në UKZKM duke u diplomuar me notë maksimale në vitin 2012 në "Mjekësi dhe Kirurgji". Përfundoi Specializimin në Kirurgji në Arnsberg të Gjemanisë.

Falë diplomës evropiane të Universitetit "Zoja e Këshillit të Mirë" dhe si kaloi me sukses provimin e shtetit në Romë, mori licencën për ushtrimin e profesionit të Mjekut në vitin 2015.

Aktualisht punon në Departamentin e Kirurgjisë së Përgjithshme në "St. Josef Moers” në Dyseldorf  të Gjermanisë.

Na ndiqni