×

Udhëzues për studentët

Udhëzuesi i Studentëve është një manual që informon studentët se si të ndjekin leksionet në distancë dhe të bashkëveprojnë me profesorët në klasa virtuale, duke përdorur kompjuterin e tyre, tabletin ose telefonin celular.


Udhëzuesi i Studentëve është një manual që informon studentët se si të ndjekin leksionet në distancë dhe të bashkëveprojnë me profesorët në klasa virtuale, duke përdorur kompjuterin e tyre, tabletin ose telefonin celular.

 

 

Na ndiqni