×

International Student Exchange Week - Student Experiences

Disa momente gjatë një aktiviteti shkëmbimi në kuadër të International Students Exchange Week me temën “Ekonomia dhe Financat përmes Adriatikut”, ndërmjet studentëve të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe kolegëve të Universitetit të Barit “Aldo Moro”.


Disa momente gjatë një aktiviteti shkëmbimi në kuadër të International Students Exchange Week me temën “Ekonomia dhe Financat përmes Adriatikut”, ndërmjet studentëve të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe kolegëve të Universitetit të Barit “Aldo Moro”.


Na ndiqni