×

La Rilevanza Strategica della Turchia Tra Equilibri Regionali e Conflitti

Më 20 mars, CESPIC do të organizojë eventin me titull " La Rilevanza Strategica della Turchia Tra Equilibri Regionali e Conflitti ".


Më 20 mars, CESPIC do të organizojë eventin me titull " La Rilevanza Strategica della Turchia Tra Equilibri Regionali e Conflitti ". Objektivi i eventit  është të trajtojë dhe diskutojë çështje që lidhen me rolin gjeopolitik të Turqisë në zonën e Mesdheut, duke përfshirë Evropën Juglindore dhe Ballkanin. Aktiviteti do të mbahet në orën 16:00, në Universitetin Katolik "Zoja e Keshillit te Mire".


Na ndiqni