×

Marrëveshje me institucionet qeveritare & Biznese të ndryshme

Marrëveshje dhe konventa me institucionet qeveritare & Biznese të ndryshme / Tregu i punës


Marrëveshje dhe konventa me institucionet qeveritare

 • Dhoma e Deputetëve Italianë dhe Kuvendi i Republikës së Shqipërisë
 • Delegacioni i Komisionit Evropian
 • Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Shqipërisë dhe Provinca Autonome e Trentos
 • Shoqata Dentare Shqiptare
 • Ministria e Shëndetësisë
 • Parlamenti i Shqipërise
 • Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë
 • Ambasada e Italisë në Tiranë
 • Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë

Biznese të ndryshme / Tregu i punës

 • Confindustria Albanese
 • Deloitte – Albania
 • Intesa San Paolo Bank Albania

 

Na ndiqni