×

Rezidenca Studentore “Folé”

Rezidenca më e re studentore “Folé” pjesë e Grupit Bolv, hap dyert e saj në Tetor.


Rezidenca Studentore “Folé”
Rezidenca më e re studentore “Folé” pjesë e Grupit Bolv, hap dyert e saj në Tetor.

Synimi dhe motivimi ynë është t’i ofrojmë akomodim në standarte të larta dhe mbështetje studentëve në ndjekjen e tyre akademike, rritjen personale, integrimin në një komunitet dhe përvojë formuese që nxit ndërvarësinë, marrëdhëniet pozitive dhe kuptimplota dhe një ndjenjë përkatësie. Tek rezidenca “Folé”, do të gjeni mikëpritjen, ngrohtësinë dhe të gjitha shërbimet dhe facilitetet e nevojshme që do t’ju bëjnë të ndiheni si në shtëpinë tuaj.

DISA NGA SHËRBIMET DHE FACILITETET QË DO T’JU OFROHEN STUDENTËVE BRENDA
KOMPLEKSIT JANË:

 • Bar-Restoranti
 • Free Wifi
 • Recepsion 24/7 hapur
 • Përdorimi i ambjentit të bibliotekës në çdo kohë të ditës
 • Transport deri në qendër të Tiranës
 • Oborr privat brenda në akomodim, ku studentët mund ta përdorin për relax, studim, ambjent smoking, festa, etj
 • Security, Parkim, Lavazho, Karikues për makina elektrike
 • Palestra
 • Spa
 • Pishina gjysëm olimpike
 • Lavanderi
 • Farmaci / Klinikë

REZIDENCA STUDENTORE “FOLÉ” PËRBËHET NGA 4 GODINA AKOMODIMI ME STANDARTE TË
LARTA DHE TË TEKNOLOGJISË SË FUNDIT:

 • Fasada e ventiluar
 • Fasada e ventiluar
 • Sistem qëndror ngrohje-ftohje
 • Sistem ashensorësh
 • Sistem monitorimi kamerash
 • Sistem anti zjarr
 • Sistem i menaxhimit të mbetjeve, etj

NË “FOLÉ” DO TË GJENI:

 • Dhoma teke (për 1 person)
 • Dhoma teke (për 1 person)
 • Apartamente studio (për 2 - 3 persona)
 • Apartamente 2+1 (për 4 persona)

Të gjitha të pajisura me kuzhina të kompletuara, tualet në çdo dhomë dhe sistem qëndror ngrohje-ftohje që mundësojnë hapësirën tuaj për të jetuar dhe studiuar. Pajisjet elektroshtëpiake janë të markave më prestigjoze dhe më në zë duke ofruar komoditetin e duhur për të jetuar.

Dixhital Shqip.pdf

Na ndiqni