×

Zyra e Këshillimit

Është një shërbim krejtësisht falas, i cili ofron mbështetje dhe këshillim për studentët, por edhe për prindërit dhe për stafin akademik dhe administrativ të Universitetit, të cilët dëshirojnë një bashkëndarje të problematikave të tyre me një ekspert të marrëdhënieve dhe të komunikimit që ka dhe respekton detyrimin e sekretitprofesional.


1. Informacione të përgjithshme dhe shërbimet e ofruara

Është një shërbim krejtësisht falas, i cili ofron mbështetje dhe këshillim për studentët, por edhe për prindërit dhe për stafin akademik dhe administrativ të Universitetit, të cilët dëshirojnë një bashkëndarje të problematikave të tyre me një ekspert të marrëdhënieve dhe të komunikimit që ka dhe respekton detyrimin e sekretitprofesional.

Ky shërbim ka për qëllim të ndihmojë në përballimin e disa situatave të caktuara lidhur me përvojën e jetës së universitetit, siç janë vështirësitë:

  • orientimi dhe përfshirja në kontekstin e universitetit;
  • organizimi i kohës së individit dhe mënyra e studimit;
  • marrëdhënie me prindërit, shokët dhe / ose pedagogët;
  • përqёndrimi, ankthi, mungesa e efektivitetit dhe rënia motivuese;
  • menaxhimi dhe zgjidhja e problemeve / konflikteve.

Ju mund të prenotoni shërbimin duke shkuar personalisht në zyrën e lartpërmendur, ose duke dërguar një e-mail në adresën e mëposhtme: [email protected]

 

2. Kontaktet

  • E-mail: [email protected]
  • Orari i punës: e hënë, e martë, e mërkurë: 15:00-19:00
  • Adresa: Godina e Kuqe - Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" - Zyra U16
Na ndiqni