News/evente

Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" publikon listat e aplikantëve që kanë përzgjedhur në portalin U-Albania programet e studimit të ofruara nga UNIZKM, në raundin e parë, viti akademik 2019-2020.

Jeni të lutur të klikoni mbi programin që keni përzgjedhur për të kontrolluar aplikimin tuaj:

Arkitekturë
Ekonomi Ndërmarrjeje
Farmaci 
Fizioterapi
Infermieristikë 
Mjekësi
Odontoiatri dhe Proteza Dentare