×
Università Cattolica Nostra Signora del Buon Consiglio

Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë

ZKM LOGO.png
Lajme nga Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë, Tiranë
Pontes 6.jpg
Pontes, revista dedikuar studentëve, docentëve, organ i Fondacionit dhe i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” sjell një këndvështrim alternativ të universitetit dhe të stukturave të Fondacionit përkushtuar shëndetit.
Na ndiqni