News Farmacia

News Farmacia

Tutorazhi Didaktik

Njoftohen të gjithë studentët e fakultetit të farmacisë së Universiteti Katolik “Zoja e Keshillit të Mirë” ka aktivizuar programet e Tutorazhit Didaktik. Ky projekt ka si synim primar të ndihmojë studentët të përmirësojnë aftësitë e tyre për të studiuar dhe përvetësuar më mirë lëndën përkatëse duke rritur rendimentin dhe lehtësuar kalueshmërinë në provime.

Lexo më shumë

Diplomime në Farmaci – Nëntor 2015

Më 27 nëntor 2015, në prani të Dekanit të Fakultetit të Farmacisë, Carlo De Giuli Morghen dhe të anëtarëve të tjerë të Komisionit të diplomimit, u mbajt sesioni i diplomimit të studentëve të mëposhtëm të Degës së Farmacisë:

Lexo më shumë