Ekonomia


Albert Hoxhalli - Ekonomi

Albert Hoxhalli e nisi karrierën e tij universitare në "Ekonomi Ndërmarrjeje", ku edhe përfundoi Masterin në “Ekonomi dhe Menaxhim", duke u diplomuar në vitin 2017. Lexo më shumë: albert hoxhalli - ekonomi...

Sebastjana Bytyci - Ekonomi

Sebastjana Bytyci, ish-studente e programit të studimit Ekonomi dhe Administrim Ndërmarrjeje, sot menaxhon kompaninë e saj private të konfeksioneve për tregun gjerman të punës. Lexo më shumë: sebastjana bytyci - ekonomi...

Julia Sallaku - Ekonomi

Julia Sallaku e nisi karrierën e saj universitare në "Ekonomi dhe Menaxhim Ndërmarrjeje", ku gjithashtu përfundoi studimet Master në “Menaxhim Sanitar", duke u diplomuar në vitin 2017 me notë maksimale. Lexo më shumë: julia sallaku - ekonomi...