La Rilevanza Strategica della Turchia Tra Equilibri Regionali e Conflitti

Më 20 mars, CESPIC do të organizojë eventin me titull " La Rilevanza Strategica della Turchia Tra Equilibri Regionali e Conflitti ". Lexo më shumë: la rilevanza strategica della turchia tra equilibr...

Konferenca: "Aktualiteti i Pacem in Terris 60 vjet pas botimit të tij"

Qendra Evropiane e Shkencës për Paqe, Integrim dhe Bashkëpunim (CESPIC) organizoi konferencën me titull "Aktualiteti i Pacem in Terris 60 vjet pas botimit të tij" më 19 maj 2023 në Universitetin Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë". Lexo më shumë: konferenca: "aktualiteti i pacem in terris 60 vjet...

Roundtable "Protection Of War, Refugees Issues & Prospects"

CESPIC organizoi tryezën e rrumbullakët “Protection of War Refugees Issues & Prospects”, më 20 Prill 2022 Lexo më shumë: roundtable "protection of war, refugees issues & p...

Different aspects of inequality

CESPIC organizoi tryezën e rrumbullakët “Different aspects of inequality”, më 10 Maj 2022 Lexo më shumë: different aspects of inequality...

Inequality and Poverty: perspectives and reflections post Covid

CESPIC organizoi tryezën e rrumbullakët “Inequality and Poverty: perspectives and reflections post Covid" më 10 Maj 2021 Lexo më shumë: inequality and poverty: perspectives and reflectio...