Pastorale Universitaria


"Ecja Montiane"

"Ecja Montiane" është një rrugëtim në nder të Padre Luigi Monti, themeluesit të fondacionit tonë, që përshkon rrugën nga fshati i tij i lindjes, Bovisio Masciago, deri në Saronno, vendi ku ai ndërroi jetë, duke kaluar përmes 5 fshatrave dhe plot bukurish natyrore të vendit, një udhëtim ky që studentët tanë i kanë dedikuar një ditë plotësisht të merituar gjatë qëndrimit të tyre në Milano. Lexo më shumë: "ecja montiane"...

Cathlolic University "Our Lady of Good Counsel " at World youth day in Lisbona Portugal 2023

... Lexo më shumë: cathlolic university "our lady of good counsel " a...

JMJ LISBOA 2023

Në universitetin tonë kanë përfunduar përgatitjet për Ditën Botërore të Rinisë në Lisbonë. Lexo më shumë: jmj lisboa 2023...

Open Day

Universiteti ynë më date 06/06/2023 mirepriti maturantë nga e gjithë Shqipëria, të cilët vizituan ambientet e kampusit universitar si auditoret, bibliotekën, laboratorët, klinikat, fushën e futbollit dhe të gjitha hapësirat shplodhëse e argëtuese. Lexo më shumë: open day...

27/05/2023 Vizitë në Shkodër

Studentë të universitetit kanë bërë një vizitë në qytetin e bukur dhe historik të Shkodrës, shoqëruar nga profesoresha e italishtes të kursit të fizioterapisë. Lexo më shumë: 27/05/2023 vizitë në shkodër...