REKTORI


Rektori

Diplomohet në Kimi (dega: Kimi-Fizikë) në vitin 1969 pranë Universitetit të Romës "La Sapienza" dhe ndërmerr karrierën akademike si asistent profesor i lëndës Biologji Molekulare në Fakultetin e Shkencave të Matematikës, Fizikës dhe Natyrore të Universitetit të Camerino-s. Lexo më shumë: rektori...