×

Open Day

Date
Start at
End at
Address
Unizkm

Maturantë, jeni gati për të nisur aventurën tuaj universitare?


Maturantë, jeni gati për të nisur aventurën tuaj universitare?

 13 Prill 2024.

Shënoni këtë datë në kalendar dhe ejani në kampusin e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” për “Open Day” ! 

Hapim dyert për të mirëpritur qindra studentë të apasionuar në Mjekësi, Odontoiatri dhe Proteza Dentare, Fizioterapi, Infermieri, Farmaci, Arkitekturë dhe Ekonomi.

Ofrojmë programet më të avancuara, jetë studentore plot gjallëri, por mbi të gjitha një të ardhme të sigurt! 

Mos e humbisni këtë mundësi!

Ti që sapo na lexove: Shpërndaje lajmin dhe njofto prindërit e miqtë…

Ju presim! 


Follow us