×

Seminari online “NDIKIMI I PANDEMISË TEK EMIGRANTËT NË ITALI"

Data
Fillon në
Mbaron në
Adresa
meet.google.com/wrt-ppag-ese

Seminari është një iniciativë e Departamentit për Vlerësimin Kimik-Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave të Fakultetit të Farmacisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.


Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon Seminarin online “NDIKIMI I PANDEMISË TEK EMIGRANTËT NË ITALI" më datë 07 prill 2021, ora 16:30, në platformën Google Meet meet.google.com/wrt-ppag-ese

Do të referojnë Salvatore Geraci, Përgjegjës i Sektorit të Shëndetësisë Karitas në Romë dhe Giulia Civitelli, Përgjegjës i Poliambulancës Karitas në Romë.

Seminari është një iniciativë e Departamentit për Vlerësimin Kimik-Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave të Fakultetit të Farmacisë, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Na ndiqni