Kategoria e Lajmeve të Universitetit

Kategoria e lajmeve të universitetit


95813615-a4db-41ab-8161-652b7754b11a.jpeg

Eksperienca ne terren: Studentët e Vitit të Parë në Arkitekturë në Universitetin Katolik 'Zoja e Këshillit të Mirë

Studentët e vitit të parë të Programit të Studimit në Arkitekturë, Fakulteti i Shkencave të Aplikuara, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

| By: Ildrina Pacani

Foto 2 (3).jpg

Firma dell'Accordo tra l'Università Cattolica "Nostra Signora del Buon Consiglio" e la Società Alighieri, per la certificazione della lingua italiana PLIDA

Il 1° febbraio 2024 è stato firmato l'Accordo tra l'Università Cattolica "Nostra Signora del Buon Consiglio" e la Società Dante Alighieri, per la certificazione della lingua italiana PLIDA. L'Accordo è stato firmato dal Magnifico Rettore, Prof. Leonardo Palombi e il Vice-Segretario Generale della Società Dante Alighieri, Dott. Andrea Vincenzoni. Da subito l'UCNSBC è attivo come Centro d'esame autorizzato della Società Dante Alighieri.

| By: Ildrina Pacani

7. Ginecologia.png

Programe Specializimi në Mjekësi - Gjinekologji dhe Obstetrikë

Specialisti i Gjinekologjisë dhe Obstetrikës duhet të ketë njohuri teorike, shkencore dhe profesionale në fushën e Patofiziologjisë, Klinikës dhe Terapisë së sëmundjeve të sistemit gjenital të femrës dhe funksionit riprodhues.

| By: Ildrina Pacani

8. Nefrologia.png

Programe Specializimi në Mjekësi - Nefrologji

Specialisti i Nefrologjisë duhet të ketë njohuri teorike, shkencore dhe profesionale në fushën e fiziopatologjisë dhe klinikës së sëmundjeve të veshkave dhe traktit urinar.

| By: Ildrina Pacani

6. Alimentazione.png

Programe Specializimi në Mjekësi - Shkenca të të ushqyerit

Specialisti i Shkencave të ushqyerjes duhet të ketë marrë njohuri teorike, shkencore dhe profesionale në fushën e të ushqyerit, përbërjen dhe vetitë strukturore e "funksionale" të ushqimit, metodat e analizës së përbërësve kryesorë ushqimorë, vlerësimin e cilësisë higjienike dhe ushqyese të ushqimeve, identifikimi i sëmundjeve të shkaktuara nga ushqimi dhe njohja e legjislacionit përkatës.

| By: Ildrina Pacani