Kategoria e Lajmeve të Universitetit

Kategoria e lajmeve të universitetit


TARIFAT E STUDIMIT 2024-25_post nuova variante+-01 (1).png

Tarifat e Studimit Viti Akademik 2024-2025

Ky është një moment i rëndësishëm për jetën tënde. Ndaj ne po të ndihmojmë duke t'a bërë më të lehtë zgjedhjen. Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" mbështet studentët me meritë.

| By: Ildrina Pacani

IMG-20240522-WA0020.jpg

Shkëmbim Akademik: Prof. Eftiola Pojani në Mobilitetin Erasmus+ në Universitetin e L'Aquilës

Në javën 20 deri 24 maj, në kuadër të Mobilitetit Ndërkombëtar të stafit akademik si pjesë e Programit Erasmus + për vitin akademik 2023-2024, Prof.Asoc. Eftiola Pojani u prit nga Departamenti i Mjekësisë Klinike, Shëndetit Publik, Shkencave të Jetës dhe Mjedisit pranë Universitetit të Aquila. Kjo vizitë i ofroi asaj mundësinëunike për të ndarë përvojën akademike dhe për të zgjeruar horizontet profesionale.

| By: Ildrina Pacani

WhatsApp Image 2024-05-28 at 11.41.57 AM (1).jpeg

Tridhjetë Vite Ekselencë: Festimi i Suksesit në Infermieristikë në UCNSBC

Ne ishim, jemi dhe do të jemi djepi i standardeve më të mira akademike në infermieristikë. Tre dekada, tre breza që i bashkon Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" dhe pasioni për të dhënë më të mirën për njerëzit që kanë nevojë për ndihmën tonë.

| By: Ildrina Pacani

a (1).jpg

Konferenca shkencore: “Le conseguenze dei Cambiamenti Climatici sui Mari e sulla Salute Umana”

Për herë të parë në Shqipëri u organizua Konferenca shkencore me temë “Le conseguenze dei Cambiamenti Climatici sui Mari e sulla Salute Umana”. Konferenca u zhvillua në Aula Magna në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë si inisiativë e Fondacionit “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe UKZKM në kuadrin e Enciklikës “Laudato Si” të Papa Françeskut.

| By: Ildrina Pacani

POST Restoration.png

International Executive/ II Level "Master Degree on Restoration, Conservation and Management of Architectural Heritage"

Masteri International Executive/ II Level "Master Degree on Restoration, Conservation and Management of Architectural Heritage" është një program i përbashkët studimi i promovuar nga Universiteti i Firences, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe Universiteti Eqrem Çabej i Gjirokastrës. Ai do të zhvillohet në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” të Tiranës dhe Universitetin Eqrem Çabej të Gjirokastrës dhe me pjesëmarrjen e profesorëve nga Universiteti i Firences.

| By: Ildrina Pacani