×

EJA! UKZKM mundëson 40% zbritje të tarifës së regjistimit për vitin e parë akademik 2024-2025

Për ju që keni vendosur të studioni në Universitetin Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë".


Për ju që keni vendosur të studioni në Universitetin Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë".
 
I/E dashur maturant/e,
 
Të presim deri në 31 maj 2024 të përcaktosh vendin tënd të sigurt në programet tona të studimit: Arkitekturë, Ekonomi, Farmaci, Fizioterapi dhe Infermieri.
Ndaj lexoje këtë poster deri në fund!

Dyert tona janë të hapura për ju që keni vendosur të studioni në Universitetin Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë".
Ne jemi kudo, nuk jemi të vetmit, por jemi më të mirët!

Follow us