×

Kurse intensive të gjuhës italiane gjatë verës

...


Qendra Universitare të Gjuhëve fton maturantët që dëshirojnë të ndjekin studimet e larta pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe njëkohësisht synojnë të mësojnë apo përmirësojnë gjuhën italiane të përzgjedhin midis kurseve në klasë me tarifë të plotë ose kurseve online të cilat ofrohen me 15% ulje.

Për t’u regjistruar kontaktoni +355 69 21 01 756.

Ju mirëpresim!

Shkarko kalendarin e kurseve.


Follow us