×

Diplomimi ne Programin e Masterit Shkencor në “Shkenca Infermieristike dhe Obstetrike” dhe Masterit Shkencor në “Shkencat Rehabilituese të Profesioneve Shëndetësore”

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” u diplomuan studentët e Masterit Shkencor në “Shkenca Infermieristike dhe Obstetrike” dhe Masterit Shkencor në “Shkencat Rehabilituese të Profesioneve Shëndetësore”.


Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” u diplomuan studentët e Masterit Shkencor në “Shkenca Infermieristike dhe Obstetrike” dhe Masterit Shkencor në “Shkencat Rehabilituese të Profesioneve Shëndetësore”.
Nga sot të diplomuarit tanë u shtohen mijëra të tjerëve që kanë dalë nga dyert e Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë".

Suksese Eralda Doçi, Ludiana Dulaj, Ina Gjini, Briselda Gjokeja, Edvin Hoxhaj e Katerina Nafsika Melo.


Na ndiqni