×

Takim Online me maturantët e qytetit të Durrësit

Nga data 1 mars deri më 3 mars 2021


Ta dashur maturantë të qytetit të Durrësit,

Ju ftojmë të ndiqni takimet online nga data 1 mars deri më 3 mars 2021, për t’u informuar mbi programet e studimit, tarifat dhe bursat studimit të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në linqet e mëposhtme sipas shkollave përkatëse.

Ju mirëpresim!

 

 

   Qyteti i Durrësit

 

 

Shkolla

Orari

1 mars

2 mars

3mars

Leonik Tomeo

14:30

https://meet.google.com/iwq-tqxi-gmc

 

 

Naim Frasheri

15:30

https://meet.google.com/prf-guos-inb

 

 

Olsi Lako, Jan Kukuzeli, DOM NIKOLL KAÇORRI

16:30

https://meet.google.com/pqe-rxso-yrr

 

 

Gjergj Kastrioti

14:30

 

https://meet.google.com/vxq-xgcu-jrv

 

Ibrahim Kodra, Celsi i Jetes, Pavarsia

15:30

 

https://meet.google.com/fpf-ehfr-mzy

 

Beqir Cela, Hysen Cela

16:30

 

https://meet.google.com/iwj-tskv-yim

 

Rilindja, Turgut Ozal, Frymë Dashurie

14:30

 

 

https://meet.google.com/afy-afyn-eob

Top School, Migjeni, Konica, Iliria, Eneida

15:30

 

 

https://meet.google.com/kxv-eucr-ttj

 

Follow us