×

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” @Work&Study Vlorë

Ose afër detit, ose afër UKZKM! Si mund të ndodhte ndryshe.


Ose afër detit, ose afër UKZKM! Si mund të ndodhte ndryshe.
Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ynë ishte sot në Vlorën e Shqipërisë për t'u dhënë maturantëve zgjedhjen e duhur.
Ëndrrat që kanë thurur buzë detit, tani mund të bëhen realitet nëse zgjedhin programet tona të studimit që shkurtojnë edhe më shumë distancat mes Vlorës dhe Evropës. UKZKM është padyshim zgjedhja e shumë maturantëve që ndaluan në stendën tonë e për këtë vëmendje jemi krenarë dhe mirënjohës.
Ndaj ejani! Mos humbisni më kohë duke u menduar.
Në vjeshtë do t'ju mirëpresim në kampusin tonë që iu siguron kushtet për edukimin e duhur!


Seguici su