Evente/lajme

News Mjekesia

Kursi I BLSD - Arresti kardiak

Universiteti Katolik "Zoja e këshillit të Mirë“, në datat 10-11 korrik 2015, zhvilloi Kursin e parë teoriko-praktik dhe interaktiv, Basic life support (BLS-D) me temë: "Arresti kardiak’’.

Lexo më shumë